5 რამ, გაფილტრული წყლის შესახებ

1 წუთის საკითხავი

ჩვენი ორგანიზმის უდიდესი ნაწილი წყალს შეადგენს და თეორიულად  ყველამ ვიცით, რომ წყალი არის ის, რაც ადამიანის ორგანიზმს საციცოხლოდ ჭირდება, თუმცა, წყლის ხარისხსა თუ  მიღების რუტინას ხშირად საკმარის ყურადღებას მაინც არ ვაქცევთ. Nami8 ალდაგის მეგობარი კომპანიაა, რომელიც წყლის გამწმენდი ბარის დახმარებით, ჩვენთვის სასურველი ტემპერატურის, გაფილტრული წყლით გვამარაგებს. 

მოდით ერთად გავიგოთ 5 რამ, რაც შედეგად გაფილტრული წყლის მიღებას მოჰყვება.

  1. ააქტიურებს გემოსა და ყნოსვის რეცეპტორებს

Რაც არ უნდა გასაკვირი იყოს, გაფილტრული წყლის მიღება აუმჯობესებს ყნოსვისა და გემოს რეცეპტორების მუშაობას, რადგან ის არ შეიცავს ქლორს,  გოგირდს, სპილენძს და სხვა ნივთიერებებს, რომელიც თავისებურ გემს სძენს წყალს.

2.   აძლიერებს იმუნურ სისტემას

იმუნური სისტემა, გვიცავს და გვეხმარება სხდასხვა დაავადების დაძლევაში, გაფილტრული წყლის მიღება კი ამცირებს ჩვენს ორგანიზმში ტოქსინების და სხვა მავნე ნივთერების მოხვედრის რისკს, რასაც შეიძლებოდა  ჩვენი იმუნური სისტემა დაეზიანებინა .

3. აუმჯობესებს კანისა და თმის სტრუქტურას

დეჰიტრაცია და დაბინძურებული წლის მიღება, კანის დაბერების პროცესის აჩქარების პირველი მიზეზია, გაფილტრული წყალი  კი, განსხვავებით ჩვეულებრივი წყლისგან, არ შეიცავს დაბინძურებულ მინარევებს, კვებავს  კანს და აუმჯობესებს მის სტრუქტურას.

4. აუმჯობესებს თირკმლების მუშაობას

თირკმელი აკონტროლებს და ასუფთავებს ორგანიზმში არსებულ სითხეს, გაფილტრული წყლის მიღება კი ეხმარება მას ფუნქციონირებაში,გაუფილტრავი წყალი შეიცავს ისეთ ტოქსიკურ მინარევებს, რომელმაც შეიძლება შეამციროს თირკმლის მუშაობის ეფექტიანობა ან სულაც, დააზიანოს ორგანო.

5. გამოიყენება კულინარიაში

გარდა იმისა, რომ სასარგებლოა ჩვენი ორგანიზმისთვის, გაფილტრული წყალი ასევე გამოიყენება კულინარიაშიც, აძლიერებს გემოებს და ხდის სახლში მომზადებულ კერძებს ბევრად უფრო ჯანსაღს.

ლდაგისა და კომპანია ნამი 8 -ს თანამშრომლობის ფარგლებში, მომხმარებლები, რომლებიც 30 ნოემბრამდე სახლს ალდაგში დააზღვევენ, ნამი 8 – ს უახლესი ტექნოლოგიის, ინოვაციური წყლის ბარით, ორი თვის განმავლობაში, უფასოდ, ისარგებლებენ.

Leave a Reply

Your email address will not be published.